Profesionalni voditelji, koreografi, plesači, izvođači

Dio BMG tima koji je zadužen za vaš plesne korake ili za osmišljavanje i izvedbu zabavni show program. Profesionalni plesači koji vode tečajeve, ali i sudjeluju u nastupima iz ponude BMG show programa.

S dugogodišnjim iskustvom u radu plesne koreografije, live show performansa, raznih kazališnih predstava te sportskih i animacijskih zabava, ovo su naši (i vaši) glavni voditelji plesnih tečajeva te koreografi i izvođači nastupa u sklopu BMG menadžmenta.

Goran Goričanec

Kao plesač i koreograf surađivao je s brojnim estradnim izvođačima, Dino Dvornik, Electro Team (ET.), Ivana Banfić, Nina Badrić, Josipa Lisac i mnogim drugima. Sudjelovao je u raznim plesnim radionicama i predstavama te osmišljavao i nastupao na raznim festivalima, revijama i TV emisijama kao što su HTV 7 Noć, HR Top 20, Zlatni Gong, Hit De Po, Dora, Porin, Hit do Hita i mnogi drugi.

  • Specijalizirao se u dijelu koreografija za solo i grupne Show programe te Animation & Creative Entertainment dnevne i večernje izvedbe.
  • Dugogodišnje iskustvo u scenskim izvedbama (koreografije, show revije, kazališne predstave, snimanja, sportski i animacijski timovi).
  • Brojne strukovne nagrade i priznanja (prva nagrada za najbolju koreografiju Centra Za Kulturu Zagreb, najbolji scenski nastup na Zagrebfestu i dr.)

Nera Kamenčić

Surađivala je s mnogim estradnim izvođačima: Electro Team (ET.), Emilija Kokić, Selma Bajramović, Ivana Kindl, Jacques Houdek i mnogim drugima. Pohađala je brojne plesne radionice te sudjelovala u raznim predstavama. Nastupala je na raznim festivalima, revijama i TV emisijama kao što su Izbor za Miss, Zadarfest, Zagrebfest, Melodije Jadrana, Splitski fest, Doserov Memorijal, Požega fest, Radijski fest i dr.

  • Specijalizirala se u dijelu koreografija i kostimografija za Show programe s naglaskom na belly dancing i cabaret.
  • Dugogodišnje iskustvo u scenskim izvedbama (koreografije, show revije, kazališne predstave, snimanja, sportski i animacijski timovi).
  • Brojne strukovne nagrade i priznanja (prva nagrada za najbolju koreografiju Dance fest Zagreb, najbolji scenski nastup na Bihaćkom Festivalu i dr.)

Ostali BMG voditelji i izvođači

Zanima vas više o tečajevima?

Pogledajte BMG programe i plesne tečajeve koje vode profesionalni treneri i plesači

SAZNAJTE VIŠE

Zanima vas više o
ponudi nastupa?

Provjerite BMG ponudu za cjelovečernje show programe koje izvode naši iskusni zabavljači

SAZNAJTE VIŠE