Upoznajte Body Music Gymnasium

Studio za plesnu umjetnost, rekreaciju, zabavu i tretmane lica i tijela

 • All-in-one studio

  Na jednom mjestu nudimo razne plesne i rekreacijske programe, ali i tretmane uljepšavanja i opuštanja.
 • Rekreacija i edukacija

  Uz nas se možete rekreirati i opuštati, a svi oni koji to odluče, mogu postati i profesionalni izvođači.
 • Ponuda show programa

  Naši postojeći profesionalni izvođači spremno osmišljavaju i nastupaju na raznim događanjima.

Cilj Body Music Gymnasium studija

Oduševljenje plesom nadahnulo nas je da otvorimo vlastiti centar gdje smo objedinili razne druge usluge kako bi naši članovi dobili potpuni tretman.

Promicanje i unapređenje događanja kroz plesnu kulturu, nastupe i animacijsku zabavu. Razvijanje scenske umjetnosti i novih zabavnih programa.

Omogućiti novoj generaciji umjetnika da uz stručno vodstvo savladaju potpuno nove tehnike pomoću kojih će postavljati nove standarde u zabavnim nastupima.

Pružiti raznoliku ponudu plesnih i rekreacijskih programa, uz mogućnost odabira tretmana uljepšavanja i opuštanja i to sve na jednom mjestu.

Surađujemo s vrhunskim domaćim i stranim mentorima iz različitih pedagoških smjerova, s vizijom stvaranja potpuno novog kulturološko umjetničkog vala u Hrvatskoj.

Što vam sve nudimo

 • ponuda raznih tečajeva i tretmana

  Kako bi naši članovi dobili potpuni tretman, nudimo razne plesne tečajeve, rekreacijske programe, tretmane za uljepšavanje i wellness.
 • profesionalni izvođači i nastupi

  Poslovnim i privatnim osobama nudimo mogućnost osmišljavanja događanja po želji, kao i angažman profesionalnih zabavljača za razna događanja.
 • najam scenske opreme i kostima

  Nudimo i mogućnost iznajmljivanja scenske opreme, rekvizita i raznih kostima te šivanje i oblikovanje istih prema vašim potrebama i željama.

Kako je nastao BMG studio

Maja Guliš - osnivačica BMG studia

Profesionalna plesačica čija je ljubav prema plesu potaknula ideju koja je dovela do otvaranja BMG studia.
Zašto Body Music Gymnasium? Iz ljubavi prema plesu, zdravom načinu života, ali i, kao i kod svih žena, potrebom i željom za tretmanima uljepšavanja te opuštanja nakon treninga. K tome, kao profesionalni izvođač, imala sam i želju da svima koji se na to odluče ponudim i profesionalnu obuku za scenske nastupe raznog tipa, koje i nudimo raznim organizacijama putem usluge BMG menadžmenta.

Uđite u svijet plesa i zabave!

Saznajte više o našim profesionalnim plesačima i zabavljačima

SAZNAJTE VIŠE

Što naši dragi pojetitelji kažu o BMG studiju

Željela bih pohvaliti uslugu BMG Centra. Sviđa mi se što je sve objedinjeno na jednom mjestu! Atmosfera je izvrsna i odlično se osjećam kod Vas!

Jasmina Mužinić

Imam same pohvale za vas! Sve na jednom mjestu za rekreaciju i opuštanje, a kozmetičarka je vrh i ekipa je super! Dođem na kavu uskoro :)

Kristina Kljajić

Ukoliko imate dodatnih pitanja i zanima vas više o našim uslugama, pošaljite nam upit

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.